Att gå i samtalsterapi

För vissa människor kan det vara bra att gå och prata med någon. Som exempelvis att gå i samtalsterapi i Helsingborg. Jag har varit på samtalsterapi nu under några veckor och jag känner att det var väldigt viktigt att jag gjorde det. På grund av att jag har haft det jobbigt nu ett tag och har fastnat i ett negativt tankemönster, vilket jag behövde hjälp med att komma ur. Jag behövde en samtalsterapeut som var legitimerad som hade tankar och lösningar för mig att komma ur detta negativa tankemönster som jag fastnat i och det var vad hon har hjälpt mig med nu under några veckor och nu känns verkligen allting mycket bra. Jag har lösningar på vad jag ska göra när jag fastnar i dessa tankemönster igen och vet hur jag ska agera samt hur jag reagerar när jag mår sämre igen. Jag var hos Lotta Gustavsson, Terapi och Kommunikation som har genom hennes egna livskriser fått ett tydligare syfte och det är att hon vill hjälpa andra människor genom terapeutiska samtal, livscoachning och vägledning och för mig var hon verkligen en jättebra samtalsterapeut som hjälpte mig mycket.

Du gillar kanske också...