En pålitlig byggfirma

Hej igen, alla mina härliga och fina läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg och min lilla så kallade hörna av det stora vida nätet där jag för det mesta skriver om lite allt möjligt som råkar falla mig in och som jag tänker och tycker. Som många av er vet så brukar jag ju även få in en och annan recension då och då på tjänster och företag som jag tror skulle kunna gynna mina läsare då jag vill kunna vara så behjälplig som bara möjligt för er. Idag tänkte jag därför skriva om en riktigt rutinerad byggfirma i Timrå, Sundsvall och Härnösand som jag och min sambo själva anlitade för att hjälpa oss med vårt byggprojekt här hemma på gården. De flesta av er vet ju redan att jag har fixat lite med hemmet under de senaste året sedan vi flyttade in här och för inte så länge sedan så blev det dags att ta till lite professionell och effektiv hjälp för att skynda på processen och resultaten lite. Det blev verkligen hur bra som helst och vi är både så himla nöjda med allt från deras trevliga och glada sätt och bemötande till deras arbetaranda och engagemang i vårt projekt. Det här företaget som vi anlitade heter Norrlands Entreprenad och Allservice och är verkligen allt vi kunde ha önskat oss från ett företag som detta. Allting utfördes på ett så noggrant och smidigt vis så vi hann knappt tänka innan allt stod färdigt och prydligt. Jag vill utan tvekan rekommendera att ni hör av er till dem för att få en bättre bild av vad de kan göra för just er och era projekt ifall ni nu har det intresset!

Du gillar kanske också...