KBT i Karlstad

Hallå där, åter igen, alla mina fina och härliga läsare och följare! Jag hoppas att ni har haft en fin dag och en fin helg, för det har i vilket fall som helst jag haft. Nu är det en ny vecka igen med nya fräscha tag att ta. Som många av er vet så skriver jag oftast om min vardag och om mitt liv, men idag så tänkte jag skriva om någonting lite mer laddat vilket jag hoppas att någon eller några av er kanske till och med kan dra nytta av, nämligen samtalsterapi eller KBT i Karlstad. För alla er som upplever depression eller ångest i Karlstad så ber jag er att läsa igen det här inlägget för jag vill mer än gärna vara till hjälp för er och ert välmående. Det är nämligen så att jag har en kompis, som jag inte kommer att nämna vid namn i det här inlägget eller något annat inlägg, som jag har nämnt lite snabbt förut här på bloggen och jag bryr mig verkligen jättemycket om min kompis.

Den här kompisen har nämligen oerhört mycket ångest och har gått till en samtalsterapeut i Karlstad som heter Wellbeeing och jag vill i det här inlägget upplysa er alla om att de finns tillgängliga för samtal och för att hjälpa er som upplever att ni inte har en optimal psykisk hälsa. Det här är någonting som jag tycker är oerhört viktigt att man kan prata om och jag vet att min kompis har gjort sådana otroliga framsteg sedan det att hen började gå till Wellbeeing och det är så himla roliga och skönt att se. I vilket fall som helst så slänger jag in lite länkar här och hoppas att ni kan dra nytta av detta.

Du gillar kanske också...