Byte av vattenpumpar när vattnet slutar rinna!

Hej alla mina kära och härliga läsare som följer mig och min blogg! Jag skulle idag vilja prata om och rekommendera ett företag som heter V&V Pumpteknik AB som jag fått hjälp av när jag var ute på min sommarstuga som jag åker med min man och mina barn till varje sommar. Vi fick problem med att vattnet slutade rinna. Vi kunde varken duscha eller spola något vatten. Detta gjorde det allmänt komplicerat och krångligt för oss och vi tog hjälp av V&V Pumpteknik AB för att få svar på vad det var som hänt och vad vi skulle göra för att få tillbaks vattnet. Detta företag kom och kollade till problemet och vill verkligen ge en liten hyllning till företaget för det stora engagemang och den hjälp som företaget bidrog oss med.

Jag tänker nu att jag vill dela med mig om lite information om företaget och berätta lite om hur man får kontakt med dem om man också har någon form av problem med vattnet hemma eller om man behöver annan hjälp som kan tänkas röra då till exempel vattenpumpar och liknande. Jag tycker att ni som är intresserade eller vill ha hjälp av detta företag tar kontakt med företaget. Det kan man göra genom att slå en signal till deras jobbtelefon 0155266166 eller också via deras mobil 0730365548. Tycker även att ni som är nyfikna på detta företag ska ta och kika vidare på deras hemsida www.vvpumpteknik.se. Det är allt jag tänker dela med mig av för denna dag, hoppas det kan vara till någon form av hjälp för i alla fall några eller någon av er! Ha det bra så hörs vi snart!