Gör er park vacker med hjälp av detta företag!

Hej på er alla mina kära läsare! Som ni vet så jobbar jag ju på en nöjespark, och det är verkligen det absolut roligaste jag gjort i hela livet! Har alltid haft ett stort intresse för nöjespark och tivoli samt folknöjen generellt, men jag hade aldrig i hela världen kunnat ana hur otroligt roligt och givande det var att jobba i en nöjespark! Jag skulle verkligen vilja skriva mer om detta jobb, och det kan ni nog förvänta er att jag kommer göra nu under sommaren i alla fall! Tänkte dock gå vidare med detta inlägg och prata om något annat. Det är ett företag som heter Sålanda Trädgård som nöjesparken som jag jobbar i tar hjälp av för att fixa i ordning så att parken är fin och mottaglig för alla turister och folksamlingar som kommer till parken! Tänkte berätta lite mer om detta företag och hur de jobbar just i detta inlägg, så får ni gärna fråga om ni undrar något eller vill veta mer om detta!

Tycker att alla ni som vill kunna få hjälp av ett företag som är riktigt bra på parkomgivning och trädgård också ska ta hjälp av detta företag! Tänkte att jag länkar till företagets hemsida här så kan ni kika vidare vad företag själv ger ut för information om hur de arbetar och vad de har för visioner och drömmar med yrket! Ni hittar i alla fall till deras hemsida på www.salanda.se och det är en väldigt fin hemsida som bara visar en liten del om hur fantastiska de är! Vår nöjespark skulle inte varit i närheten av så fin som den är om det inte var för att vi får hjälp av detta företag! Jag tycker att man blir så himla påverkad av den miljö som man befinner sig i och den natur man har runt omkring sig. Jag mår verkligen otroligt bra på mitt jobb och blir alltid lika glad när jag är i den vackra nöjesparken jag lyckats få jobb i! Tycker att alla ni andra som på något sätt är intresserade av att göra er omgivning lite vackrare helt klart borde ta kontakt med detta företag! Tänker att jag avrundar det här inlägget nu så att det inte blir allt för långt, men hoppas ni mår bra och tar hand om er, så ska jag fortsätta berätta om mitt underbara jobb snart! Ha det bra så länge så hörs vi snart igen!